[center]
عرفينا عن نفسك وخاصة في الطبخ ؟
الساحره في المطبخ اكيد هولع الدنيا
بتحبي الطبخ ولا لا ؟
بحبه
وجبتك المفضله ؟
مفيش حاجه معينه
بس بموت في الكبسه السعودي موت وبعرف اعملها
بحب كل الاكل بدون سمنه (مبحبهاش)
طبق تحبي تعمليه كثير؟
السمك الهندي
أذكري الطبخات الي تعمليهم
السمك الهندي
رول اللحم المفروم
باذنجان رولز
المكرونه بالباشاميل
الكريب تلور
والاكل العادي(الارز المكرونه الفراخ اللحمه )
الباميه
البيتزا
والكيك
بس مش نفذت منهم غير
السمك الهندي
والمكرونه بالباشاميل
والكيك
البيتزا
أول مرة دخلت المطبخ كم كان عمرك لو تذكرين ؟ وشو كانت هي الطبخة ؟
من زمان مش فاكره مش من زمان اوي
طبخه طبختيها وفشلتِ في عملها (أسم الطبخة) ؟ وايه كان شعوركِ وقتها ؟
هي مش فشلت اوي هي كانت طريقه بيتزا الشندوتش خلتوا
قالت انها عملتها وطلعت حلوه وانا حبيت اعملها اولا اخيني الولاد حزب
اعداء النجاح
عصبوني جدا وجين وقفين معايا وانا مبعرفش اطبخ غير وانا لوحدي في
المطبخ
وبعدين كل شويه لما العجينه تخمر وتعلي يروحوا ضغطين عليها تقريبا بوظوها وانا لم اياس (اصلي في حرب) كملت
بس زوت عدد اللفات فطلعت معجنه شويه
والصلصه طلعت كتير شويه
وبعدين رحت اتكلم في التليفون وقلت لماما خلي بالك من الفرن فا اتحرقت شويه
وايه كانت ردة فعل الأهل لما شافوا الطبخة ؟
قالولي حلوه واكلوا منها اصل كانت حلوه شويتين
طبخه طبختيها نجحت والكل مدحكِ (أسمها/وإذا كنتِ مصوراها ضعيها) ؟
طبخه انا الفتها كنت في رمضان وانا في3 اعدادي بعمل السلطه ولقيت باقي حجات ماما غسلها ومعملتهاش رحت مقطعاها
بطاطس وكوسه وياذنجان اسود وطماطم واكيد البهارات والبهارات الحاره السعودي
وعملت منها اكله وبابا حبها اوي وكانت حاجه اساسيه في رمضان عند بابا
موقف طريف صار معاك في المطبخ ؟
حطيت المقلاه علي البوتاجاز وحطيت البصل ونص ساعه والبصل زي ماهو وعيني كان كلها دموع مش من الفرح من البصل
المهم البصل حالف ما يخلص وبعدين جيت ابص
لقيتني نسيت اولع النار
قولي لنا وصفه لطبخه حلوه بتعمليها كويس عشان نجربها ؟
السمك الهندي
المقادير: سمك مخلي+1بصل كبير+ملح+فلفل+ك مون+ليمون جاف(الاسود)مطحو ن+2ثوم+كرفس+عصي ر ليمون+2معلقه زبده+زيت+بهارات +عصير طماطم+كاري(بهار ات حاره)
الطريقه: (السمك) ترش الكمون+الليمون الناشف+الفلفل+ا لملح
عليها من الداخل ثم نحضر الطاسه بها الزيت ونحط السمك علي ظهرها واحده واحده ثم في ورق (القصدير)كل سمكه لوحدها ثم ندهنها زيت من فوق ومن تحت
الحشو: نشوح البصل في نفس الطاسه +ملح+فلفل+الكمو ن+الليمون الناشف المطحون+ثوم+الك رفس+كاري(البهار ات الحاره)+طماطم مقطعه مكعبات صغيره ثم نقلب
ثم نحشو السمك ونضيف عصير الليمون فوقها والفها في ورق القصدير ثم اضعها في صينيه في الفرن
نزين الطبق بالكرفس وشرائح الليمون
وجربوا واكلوا وادعولي
اطبخي طبخه وصوريها لنا؟ {ورينا شطارتك} ..
نصحية توجهيها للبنات في الطبخ ؟؟
المطبخ يكون متوضب
اعصابك مرتاحه ومش خايفه انها تبوظ وواثقه من النتيجه كمان
وتحضري كل المكونات قدامك عشان متنسيش حاجه